maandag, december 26th, 2011...23:28

December…

Jump to Comments

Natuurlijk staat december bol van het sentiment de tradities. En dan heb ik het niet eens over de Goedheiligman, het heidense kerstfeest en de ingepikte versie van de Christenen. Nee, ik doel op de jaaroverzichten, de eindlijstjes, Serious Request, de Top 2000 en de overdosis aan Matthijs van Nieuwkerk zo in december. Het hoort er allemaal ‘n beetje bij. Het versterkt het eindejaarsgevoel en ik heb er absoluut geen moeite mee. Ook niet met de zoveelste keer Last Christmas of Driving home for Christmas op de radio. Tenslotte kun je het vrij makkelijk zelf doseren middels de aan/uit knop op je radio of televisie. Dus géén Home Alone 1 t/m 14, maar wél It’s a Wonderful Life en Love Actually.
Over films gesproken… waar was Sissy dit jaar ?

10 Comments

 • Sissy? Dat kan me niks schelen… Ik heb The Grinch gemist! Veel erger.

 • Daar sis ‘t wat.

 • He? Hebben de Duitsers geen Sissy geprogrammeerd? *valt van stoel*

 • nu je het zegt…

 • Het sneeuwt hier, leuk :-)

  Ja, het aftellen is echt begonnen, waarmee het optellen van alle lijstjes ook. Ieder jaar, telkens weer. En ik beweeg maar rustig mee, op al die golfjes van terugblikken en wensen voor ‘t goede nieuwe jaar!

  Maartje

 • Kerst: heerlijke tijd vol stress, familieruzies, overvolle boodschappenwagentjes want gevreten en gezopen zal er worden, jengelende kinders die zeuren om nog meer kadootjes, aangebrande kalkoenen en uitvallende Gamma-kerstbomen. Ik kan me wel verkneukelen als ik die families hier zie rond marcheren.

  Gelukkig is het over 5 dagen gewoon weer 2 januari.
  Hebben we die mikmak weer gehad en gaat alles over tot de vrolijke orde van de dag ( lees oorlogen, eurocrisis, afgrijselijke boekenbals , dieetdagen en meer van dat gein…en ja, we wensen iedereen een gelukkig nieuwjaar…. tuulk. )

 • Hier was ET, da’s andere koek!

 • Inderdaad, geen Sissy. Miste wel meer traditionele kerstfilms eigenlijk. Maar oorlogje spelen op de computer was ook leuk en tweede kerstdag werden we gered met de start van de top 2000.

 • Hoe dan ook, fijne avond en tot volgend jaar :)

 • Hm, volgens mij kwam Sissie voorbij op SBS. Heb heeeeel snel doorgezapt en ben vervolgens maar weer naar de volgende borrel gegaan. Zwaar leven hoor, zo’n uitstapje naar de zandhoop ;-)

  dat was een (hou je vast) remake… do i need to say more ?

Leave a Reply