December…

Natuurlijk staat december bol van het sentiment de tradities. En dan heb ik het niet eens over de Goedheiligman, het heidense kerstfeest en de ingepikte versie van de Christenen. Nee, ik doel op de jaaroverzichten, de eindlijstjes, Serious Request, de Top 2000 en de overdosis aan Matthijs van Nieuwkerk zo in december. Het hoort er allemaal ‘n beetje bij. Het versterkt het eindejaarsgevoel en ik heb er absoluut geen moeite mee. Ook niet met de zoveelste keer Last Christmas of Driving home for Christmas op de radio. Tenslotte kun je het vrij makkelijk zelf doseren middels de aan/uit knop op je radio of televisie. Dus géén Home Alone 1 t/m 14, maar wél It’s a Wonderful Life en Love Actually.
Over films gesproken… waar was Sissy dit jaar ?

10 thoughts on “December…

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>