Zeekraai

“Believe me, my young friend, there is nothing – absolutely nothing – half so much worth doing as simply messing about in boats.” ― Kenneth Grahame, The Wind in the Willows

links…

Een van de voordelen van WordPress, is de mogelijkheid tot het vooruit publiceren van posts. Zo is uw redacteur deze week op den Friesche Meeren, alwaar hij zijn oude (bij)baantje als zeilinstructeur weer heeft opgepakt, maar verschijnen er tóch nieuwe berichten op Andersøm. Ja, de techniek staat voor niks !

Ik heb het al eens eerder gehad, over de favorieten blogs in mijn reader en bij de bladwijzers van m’n browser. Ik heb nét weer opruiming gehouden ( er zijn weer koppen gerold ), maar enkelen blijven maar halsstarrig staan in het lijstje. Van de bladwijzers, bedoel ik dan. Ik kan maar niet over m’n hart verkrijgen, om ze met één klik van m’n duim ( bij u waarschijnlijk de rechtermuisknop ) naar de vergetelheid te degraderen. Ik zal ze eens behandelen hier. Dan kunnen ze daarna alsnog gedelete vort…

Phatterism bijvoorbeeld, gewoon omdat ‘ie zo mooi is. Yadogg, omdat zelfs DWDD laatst aandacht besteedde aan het ‘hoeshoofden’. Sensibilid(ad), omdat hij (zij ?) een neus heeft voor mooie, pakkende en schokkende charitatieve advertenties en campagnes. Revu, omdat ik altijd nog ’s zo’n kekke telefoon wil winnen. Zusje, zusje; gewoon omdat de beste man mooi kan fotograferen. Lilla Laggåsen, omdat het een van de eerste weblogs was die ik regelmatig volgde. Ik moet zeggen, dat ik er vrijwel nooit meer uitgebreid lees. Door het ontbreken van een reactie-mogelijkheid, staat het allemaal toch ook wat verder van je af mis je de interactie. Blue Owl, om te lezen wat ik nog moet lezen… Het weblog van Leo Blokhuis, ondanks een overdosis Leo zo rond de feestdagen, is het nog altijd aardig om te lezen. Hoewel ik, moet ik zeggen, niet meer de passie voor muziek heb, die ik ooit had. Tegenwoordig ben ik tevree met radio 4 of 2. De IJsvogel & de Vos, van Jochum Kole; voor de foto ‘s, lijkt me duidelijk. De logs van Femke van Zeijl en Niels Godron. Een weblog dat ik ooit aanmaakte voor een vriend van me, Karakter, maar waarmee niet veel gebeurt. Het blog van Nynke, die hartstikke leuk schrijft. Maar ja… dat doen er meer.

Zo.. dat ruimt lekker op. Martin (Bril), Youp (ja, die ) en Noorderlicht mogen nog even blijven staan.
Voorlopig…