Meteen naar de inhoud

15 / 16 juni Jarnoklubb – Trysunda – Barstahamn

Trysunda was aanbevolen in de vorige haven. Sven & Paul leggen het binnen varen vast op video, mooi rustig windje. Alle tijd om al die mooie rode huisje te bekijken.
De fok heeft nieuwe tell tales gekregen, daar konden die mannen niet zonder. Korte broek is omgewisseld voor de winterbroek, maar zonnetje schijnt wel lekker. Ongeveer 30 mijl…

Trysunda – Barstahamn

Harde wind in het noorden, knoop of 15 , naar slagregen, naar mist…puzzelen om er doorheen te komen. Paul kan eindelijk het emmertje wegleggen en ook hij kan net als Sven beginnen met genieten. Gekke knobbelige kruis zeeën. Tempo is oké en binnen blijft alles droog, buiten worden de zeilpakken flink op waterbestendigheid getest. Dorpje komt uit het niets te voorschijn, terwijl buiten de baai de golven nog stuk beuken op de rotsen, zorgt de doorkomende zon voor een idyllisch sfeertje. Direct maar aan de pannenkoeken tegen de scheurbuik, ze hoeven ze niet zelf te bakken, weer een restaurantje gevonden. In het dorp is iedereen druk met de voorbereidingen van Midsommer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *